Na Zavodu za DDD vam nudimo in zagotavljamo zaščito pred škodljivci v vašem domu. Poleg aktivne zaščite nudimo tudi strokovno svetovanje.

 

Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju obvladovanja škodljivcev in nenehnega strokovnega izpopolnjevanja, vam lahko pravočasno in pravilno ocenimo morebitna tveganja za vaš dom ter predlagamo ukrepe za zmanjšanje tveganja.

 

Najprej opravimo ogled objekta, da se seznanimo s situacijo in vrsto škodljivcev. Po oceni stanja izvedemo ustrezen ukrep, ki je usmerjen v odpravo vira obravnavane problematike. Ne glede na to, ali gre za običajne škodljivce (mravlje, ščurke,…) ali manj pogoste škodljivce, vedno najdemo rešitev. Vsled tega k reševanju problematike s škodljivci pristopamo celostno in strokovno.

 

Pri reševanju problemov s škodljivci v stanovanjskih skupnostih (večstanovanjski objekti, bloki, ipd.) je priporočljivo obravnavati čim več stanovanjskih enot hkrati, da bi problem rešili na nivoju celotnega objekta, saj v nasprotnem primeru obvladujemo škodljivce v objektu le delno in za kratek čas oz. obstaja tveganje za ponoven pojav škodljivcev v objektu.

 

Pri svojem delu vedno upoštevamo posebne zahteve naročnikov glede občutljivosti, alergij, prisotnosti otrok ali domačih živali. Naš cilj je rešiti vaš problem s čim krajšem možnem času.

 

Stopite v stik z našimi strokovnjaki in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev.